Соціум

Кухар Єлизавети II розкрив секрет ідеальних сосисок

На думку шеф-кухаря, діставати сосиски з холодильника потрібно не раніше, ніж за 20 хвилин до приготування.

Британський шеф-кухар, володар зірки Мішлен Джефф Бейкер, який в минулому готував для королеви Єлизавети II, розкрив секрет приготування ідеальних смажених сосисок. Про це в середу, 22 липня, пише KentLive.

За його словами, багато хто припускається кількох помилок. Наприклад, не варто проколювати шкірочку при смаженні, а також ніколи не готувати сосиски у фритюрі.

Бейкер радить діставати сосиски з холодильника за 20 хвилин до початку готування. Це допоможе їм прожаритися рівномірно і не луснути.

«Найкраще використовувати сковороду з антипригарним покриттям, в неї слід додати ложку качиного чи гусячого жиру замість олії, а потім розпочати приготування», — радить іменитий шеф-кухар.

Смажити слід на малому або середньому вогні, при цьому регулярно перевертаючи, поки вони не набудуть золотистого відтінку. Бейкер зазначає також, що не можна подавати сосиски відразу, краще зачекати кілька хвилин.

Після приготування їм потрібно дати охолонути протягом декількох хвилин.

Раніше американські вчені з Університету Південного Іллінойсу в Едвардсвіллі після проведеного дослідження з’ясували, що продукти з великим вмістом жирів при їхньому регулярному споживанні викликають тимчасове зниження когнітивних здібностей.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net