Men's & Women's

Літні б’юті-провали, яких можна легко уникнути

Деяких літніх б’юті-провалів можна уникнути.

Жирний блиск, сонячний опік, укладання, що втрачає вигляд через вологість, і ще 7 наших літніх кошмарів залишаються у минулому: є прості способи уникнути цих літніх неприємностей, інформує Ukr.Media.

Жирний блиск

Існує міф про те, що у спеку наші сальні залози починають працювати з потрійною силою, і через це… Це не зовсім так. Сальні залози працюють практично так само, як і взимку, а ось піт, що рясно виділяється у спеку, розчиняє шкірний себум, роблячи його кількість візуально більшою. Тому не поспішайте наносити на шкіру матуючі засоби, краще ретельно поставтеся до питань очищення. Глиняні маски, легкі скраби і засоби, які містять вугілля, допоможуть вирівняти поверхню шкіри, очистити пори, і жир та піт, що виділяються, не призведуть до утворення прищів і комедонів. А блиск прибере звичайна серветка.

Сонячний опік

«Я ж наносила крем, як я могла згоріти?» Мало хто знає, що будь-який сонцезахисний крем втрачає свої властивості через 2 години після нанесення. Тож якщо ви плануєте провести на повітрі більше ніж 2 години, беріть із собою сонцезахисний крем та вологі серветки: протирайте відкриті ділянки обличчя та тіла і наносьте крем знову.

Прищі через SPF

Багато, дуже багато жінок скаржаться на те, що креми з SPF забивають пори і викликають появу прищів. Частково вони мають рацію: надійні сонячні фільтри роблять текстуру кремів густою та жирною, і змити такі креми звичайним засобом для вмивання не можна. На вигляд шкіра очищена, але частинки крему на ній все одно залишаються. Якщо ви наносите на шкіру крем з SPF, ввечері обов’язково користуйтеся гоммажем або скрабом. Лише так ви зможете бути впевненими, що шкіра повністю очищена.

Зелене волосся

Помітний зеленуватий відтінок на світлому волоссі — проблема усіх білявок. Зазвичай винуватці — хімічні реагенти, які додають у воду басейнів, морська сіль і ультрафіолет. Щоб захистити волосся, достатньо обполоснути його прісною водою перед купанням, а під час перебування на сонці використовувати спеціальні SPF-спреї для волосся.

Піт

Ваш дезодорант припинив працювати? На жаль, багато засобів не виконують свою роботу належним чином, коли температура перевищує 30 градусів. Вивчіть ринок антиперспірантів тривалої дії: обробивши пахви раз на тиждень перед сном (чітко дотримуйся інструкції), ви будете як мінімум 7 днів насолоджуватися абсолютною відсутністю запаху і сухістю шкіри.

Пливе макіяж

Простий лайфхак: все, що ви наносите, фіксуйте зверху розсипчастою прозорою пудрою. А стрілки — тінями відповідного відтінку. І до вечора все буде на місці!

Натоптиші

Взуття з відкритими п’ятами натирає краї стоп, навіть якщо вам не боляче, поступово п’яти стають грубішими. Візьміть за правило щоразу після душу обробляти шкіру стоп пилочкою-теркою, зовсім трохи — і майстер з педикюру буде вдячний, і ефект від процедури збережеться довше.

Прищі на тілі

Замініть свій гель для душу на антибактеріальний і намагайтеся якомога менше часу проводити у вологому одязі: після тренування відразу йдіть у душ, не вертайтеся додому у формі, у якій займалися. Якщо спітніли під час повернення — вдома одразу ж обполосніться та перевдягніться, а якщо ця неприємність трапилася дорогою до офісу, зайдіть до туалету, зніміть блузку і протріть усі потенційно небезпечні місця антибактеріальними вологими серветками.

Вологість руйнує укладання

Ви не повірите, але якщо ваше волосся так реагує на вологе повітря, то це означає, що воно дуже сильно пересушене і намагається втягнути вологу у буквальному сенсі з повітря. Робіть маски, зволожуйте, підживлюйте, пом’якшуйте — і ви здивуєтеся, але ваше волосся буде тримати форму навіть у дощовий день!

Постійне гоління подразнює шкіру ніг

Голіть ноги лише наприкінці усіх водних процедур або розпарюйте шкіру: так ви зріжете волоски під самі корені, а ефект збережеться довше. Обов’язково використовуйте гель для гоління, а не гель для душу або шампунь: гель щільніше прилягає до шкіри і полегшує ковзання бритви. І, нарешті, наносьте на ноги крем з тонувальним ефектом: на трохи смаглявій шкірі сліди гоління менш помітні.

Джерело: UkrMedia

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net