Men's & Women's

Льюіс Хемілтон посадив свого пса на веганське харчування

Веган і шестиразовий чемпіон світу з автогонок у класі машин Формула-1 Льюіс Хемілтон перевів свого бульдога на прізвисько Роско повністю на рослинне харчування. Про це спортсмен повідомив у Instagram.

«Привіт, хлопці, тепер Роско повністю веган. Завдяки рослинному харчуванню його шерсть стала набагато м’якшою, опухлі лапи зажили, він більше не кульгає від болю при артриті, і у нього нормалізувалося дихання. Я дуже задоволений результатом, і він теж», — написав Льюіс.

Гонщик в останні роки приділяє підвищену увагу питанням екології та етичного ставлення до тварин загалом. У 2019 спортсмен представив спільну з брендом Tommy Hilfiger колекцію веганського одягу і взуття. Також спортсмен інвестував у веганського постачальника бургерів Honest Burgers.

Крім того, Льюіс Хемілтон разом з Джеймсом Кемероном, Арнольдом Шварценеггером, Джекі Чаном, Новаком Джоковічем і Крісом Полом став співпродюсером фільму The Game Changers, картини, присвяченої професійним спортсменам, які вибирають веганство.

Раніше повідомлялося, що гонщик Мерседеса і шестиразовий чемпіон Формули-1 Льюіс Хемілтон став найбагатшим спортсменом Великобританії, обігнавши за цим показником Девіда Бекхема.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net