Men's & Women's

Макгрегор упевнений у своїй перемозі над Мейвезером в разі реваншу

Конор Макгрегор нагадав про своє бажання зустрітися з Флойдом Мейвезером ще раз.

Екс-чемпіон UFC у легкій вазі Конор Макгрегор заявив, що впевнений у своїй перемозі над Флойдом Мейвезером, якби вони зустрілися в реванші.

У першій зустрічі, яка пройшла за правилами боксу, ірландець програв легендарному американцеві, але запевняє, що це сталося з тієї причини, що він готувався до іншого стилю.

«Я б хотів провести реванш з Флойдом. Я думаю, його потрібно організувати. Цього хочуть усі. Він, звісно, може обрати іншого суперника, але це буде не те ж саме, що бій зі мною. У нашому першому поєдинку я був феноменальним. Єдина причина, з якої я програв, — у тому, що я готувався до іншого стилю суперника.

Я знаю, що переміг би Флойда. Я поб’ю його, якщо ми влаштуємо реванш. Він не проведе бій за правилами ММА. Планувалося, що ми влаштуємо боксерський поєдинок, а потім — бій за правилами ММА. Мейвезер і сам про це говорив. Це не було прописано в контракті, але у нас була усна домовленість. Авжеж, цього бою не буде. Та я й не збираюся на цьому наполягати. Але я б хотів побоксувати з ним. Думаю, що це був би чудовий реванш», — цитує Макгрегора ESPN.

Нагадаємо, що наступний бій Макгрегора відбудеться 18 січня, у якому він зустрінеться з Дональдом Серроне.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net