ГоловнеСоціум

МАУ повертається в Єреван з 4 грудня

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» рада повідомити про можливість відновлення рейсів в Єреван (Вірменія) з 04 ​​грудня 2020. Рестарт після тривалої паузи став можливий завдяки стабілізації ситуації в регіоні. МАУ планує здійснювати польоти в аеропорт «Звартноц» та оборотні рейси до Києва двічі на тиждень.

МАУ уважно стежить за ситуацією в регіоні і за епідеміологічною ситуацією в країні. Як відомо, наразі існують деякі епідеміологічні обмеження для перетину кордонів різних країн. Із рекомендаціями щодо подорожей можна ознайомитися на сайті авіакомпанії.

Нагадуємо, що пасажирам з квитками, оформленими на бланках МАУ, доступні нові розширені можливості сервісу «Керування бронюванням», що дозволяють пасажирам самостійно у режимі онлайн змінювати дату перельоту. Детальніше за посиланням.

Авіакомпанією «Міжнародні Авіалінії України» застосовуються стандарти і процедури безпеки у відповідності з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.