Men's & Women's

Меган Маркл зізналася, що страждала від цькування в інтернеті

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл взяли участь у записі подкасту Teenager Therapy, приуроченого до Всесвітнього дня психічного здоров’я, під час бесіди колишня актриса зізналася, що страждала від цькування в інтернеті, повідомляє Dailymail.

«Мені сказали, що в 2019 році я була людиною, яку тролили найбільше за всіх у світі! Ось уже вісім місяців я перебуваю в тіні: спочатку я була в декреті, а потім доглядала за дитиною. Однак цькування все одно триває, з цим майже нічого не можна вдіяти. Неважливо, 15 вам років або 25, — якщо люди говорять про вас неправду, це все одно відбивається на твоєму психічному та емоційному стані», — зазначила Маркл.

Герцогиня також віддала данину поваги покійній судді Рут Бейдер Гінзбург, яка померла минулого місяця від раку підшлункової залози у віці 87 років.

Маркл наділа сіру футболку за 16 фунтів стерлінгів з ініціалами відомої феміністки і маску цитуючи Гінзбур When there are nine (Коли їх дев’ять).

Це відсилання до однієї з найвідоміших цитат судді Гінзбург: «Мене іноді запитують, скільки жінок має бути в Верховному суді. І коли я відповідаю, що їх повинно бути дев’ять, люди в шоці. Але коли у Верховному суді було дев’ять чоловіків, ні у кого це навіть питань не викликало».

Нагадаємо, що британський принц Чарльз перестав висилати гроші своєму синові принцові Гаррі і його дружині Меган Маркл.