Men's & Women's

Меланія Трамп розповіла, як перенесла COVID-19

Перша леді США Меланія Трамп повідомила, що результати її тесту на коронавірус нового типу негативні, а також, розповіла про свій досвід боротьби з коронавірусом. Написаний дружиною Дональда Трампа текст опублікували на сайті Білого дому.

«Два тижні тому я дізналася про діагноз, який поставили багатьом жителям нашої країни і всього світу. Я здала позитивний тест на COVID-19», — написала Меланія.

Також, вона зазначила, що коронавірус виявили у її чоловіка Дональда Трампа і у їхнього спільного сина Беррона, якому зараз 14 років.

«На щастя, він сильний підліток, у нього не було ніяких симптомів. У якомусь сенсі я була рада, що ми пройшли через це випробування втрьох. Ми змогли піклуватися одне про одного і проводити час разом», — написала перша леді США .

За словами першої леді, у неї спостерігалася ломота в тілі, кашель, головний біль і сильна втома.

«Я вибрала більш натуральний спосіб одужання, вживала багато вітамінів і здорову їжу», — зазначила Меланія.

Трамп подякувала лікарям, які займалися лікуванням її сім’ї і висловила надію, що світу вдасться перемогти коронавірус.

У зверненні Меланія заявила, що зараз у неї негативний тест на коронавірус. Вона планує повернутися до виконання своїх обов’язків, як тільки зможе.

Нагадаємо, в резиденції президента США почалася підготовка до святкування Хелловіну, незважаючи на те, що американський лідер Дональд Трамп і його дружина Меланія заражені коронавірусом.

На початку жовтня Трамп оголосив, що у них з дружиною Меланією виявили коронавірус. На другий день президент був госпіталізований через хворобу. А вже через п’ять днів лікар Трампа заявив, що у нього виробилися антитіла до коронавірусу і більше доби немає симптомів.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net