Men's & Women's

Mercedes-Benz презентував електричну версію мікроавтобуса Sprinter

Німецький автовиробник розпочав продаж електрофургона eSprinter.

Mercedes-Benz представив серійну версію електрофургона eSprinter, інформує Ukr.Media.

Новинка здатна проїжджати з повним навантаженням без підзарядки до 168 кілометрів і розвивати максимальну швидкість 120 кілометрів на годину. Спочатку на ринок вийдуть дві версії з високим дахом і переднім приводом.

Технічна начинка у Mercedes-Benz eSprinter така ж, як у мінівена eVito: на передній осі встановлений 114-сильний електромотор, під підлогою розмістився тяговий акумулятор ємністю 41 або 55 кіловат-годин. Місткість і габарити не змінилися: обсяг вантажного відсіку — 10,5 м3, повна маса фургона — 3500 кілограмів, довжина від бампера до бампера — 5,9 метра.

З базовою батареєю запас ходу електричного «Спринтера» — всього 115 кілометрів, а вантажність досягає 1040 кілограмів. З батареєю на 55 кіловат-годин маса гранично допустимого навантаження падає до 900 кілограмів, а автономність зростає до 168 кілометрів.

При купівлі eSprinter можна оснастити обмежувачем швидкості на позначці 80, 100 або 120 кілометрів на годину. Для економії заряду водій може вибрати один з чотирьох режимів рекуперативного гальмування або зменшити потужність кліматичної установки.

Mercedes-Benz запевняє, що з допомогою швидкого зарядного пристрою батарею електрокара можна підзарядити з нуля до 80 відсотків всього за пів години.

Щоб визначити, чи підходять характеристики електричного фургона для вашого бізнесу, комерційний підрозділ Mercedes-Benz розробив спеціальний мобільний додаток eVAN Ready. Програма здатна проаналізувати всі поїздки клієнта і дати відповідь, чи можна заощадити за рахунок купівлі екологічно чистих eSprinter і eVito

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net