Прогрес

Microsoft пропонує заробляти, читаючи рекламу і займаючись спортом

Стежити за активністю людини будуть спеціальні датчики, які стануть аналізувати частоту пульсу або сигнали від мозку під час розумового навантаження.

Компанія Microsoft подала патент на створення нової технології майнінгу криптовалют. Так, криптовалюта буде майнитися за фізичної активності людини або за концентрації під час читання реклами в інтернеті. Про це, в понеділок, 30 березня, повідомляє портал CoinDesk.

У заявці на патент наголошується, що для майнінгу за допомогою активності людського тіла будуть потрібні набагато менші обчислювальні потужності, ніж в чинних криптовалютних системах.

За виконання цих завдань — вправ або концентрації при читанні реклами — користувачі будуть винагороджуватися криптовалютою.

Як ця ідея буде технічно реалізована, Microsoft поки не пояснює. Назви проекту компанія теж ще не дала.

Як зауважує портал CoinDesk, ще в 2017 році в Нідерландах провели експеримент, щоб з’ясувати, чи може людина виробити достатньо енергії для майнінгу криптовалюти. Виявилося, що температура тіла 37 осіб, зібрана за кілька годин, виробляла досить енергії для безперервної роботи комп’ютера протягом трохи більше восьми днів.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net