Економіка

Мін’юст узаконив «касові апарати в смартфоні»

Безкоштовний фіскальний додаток для програмного реєстратора розрахункових операцій з 1 серпня 2020 року буде доступний для повноцінного використання всіма охочими.

Міністерство юстиції зареєструвало наказ про порядок реєстрації і застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, виданий Міністерством фінансів. Про це повідомив Мінфін.

Також Мін’юст зареєстрував наказ про затвердження форм та змісту розрахункових документів: порядки реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, визначення діапазону, видачі, резервування, використання фіскальних номерів, що присвоюються електронним розрахунковим документам під час роботи реєстраторів.

Безкоштовний фіскальний додаток для програмного реєстратора розрахункових операцій з 1 серпня 2020 року буде доступним для повноцінного використання всіма охочими.

Використання РРО для певних видів діяльності II-IV груп фізичних осіб-підприємців стане обов’язковим з 1 січня 2021 року.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 17 жовтня 2019 року підписав закони, що розширюють обов’язкове використання касових апаратів і програмних реєстраторів розрахункових операцій для малого бізнесу.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net