Соціум

На будівництві доріг роботу знайшли 7,7 тисячі осіб — Укравтодор

Актуальними залишилися ще майже півтори тисячі вакансій у сфері дорожнього будівництва. До проекту Дороги і робота приєдналися 15 компаній.

У рамках проекту Дороги і робота на роботу влаштувалися 7729 осіб. Про це повідомляє прес-служба Укравтодору.

При цьому на сайті проекту актуальними залишаються 1415 вакансій у сфері дорожнього будівництва. Серед них — інженерні спеціальності, геодезисти, машиністи, виконроби, водії та інші.

Відзначимо, що загальна кількість залучених громадян до дорожнього будівництва з початку 2020 року склала 18 729 осіб. Незважаючи на те, що будівельний сезон почався ще в березні, темпи працевлаштування не знижуються.

«Ми запустили проект Дороги і робота — до нього приєдналося 15 компаній. Є дорожня галузь, яку ми безпосередньо залучаємо, — на піку сезону це 38 тисяч осіб. І є суміжні галузі (кар’єри, логістичні компанії і т.д.) — там приблизно 110 тисяч, як ми розраховуємо. Ми можемо точно обчислювати вакансії компаній, що приєдналися до проекту. Таким чином, за невеликий проміжок часу (менше двох місяців) ці 15 дорожніх компаній, що беруть участь в проектах, — працевлаштували за цей період 7,5 тис. осіб. У цих розрахунках, до речі, ми взагалі не враховували ті компанії і тих осіб, які працюють на місцевих дорогах, — тому що вони не зовсім в нашій зоні відповідальності», — сказав глава Укравтодору Олександр Кубраков.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net