Економіка

На карантині люди працюють на 48 хвилин довше — дослідження

На карантині люди працюють в середньому на 48,5 хвилин довше, ніж зазвичай, а також мають більше зустрічей і листувань. Таких висновків дійшла приватна некомерційна організація США Національне бюро економічних досліджень, передає Bloomberg.

Липневе дослідження показало, що за час карантину зросла не тільки протяжність робочого дня, а й кількість зборів (на 12,9%), а також кількість їхніх учасників (на 13,5%). Самі ж зустрічі стали коротшими приблизно на 20%. Крім того, люди набагато активніше стали користуватися електронними поштовими скриньками, відправляючи на 40% більше листів.

Зазначається, що всього в дослідженні взяли участь більше 3 млн користувачів електронної пошти з Північної Америки, Європи та Близького Сходу.

Варто зазначити, що відразу ж після введення карантину користувачі присвячували роботі на дві-три години більше свого часу, ніж зазвичай. Тепер цей показник знизився, а в деяких країнах і зовсім повернувся на докарантинний рівень.

Нагадаємо, що раніше були названі найкращі міста світу для віддаленої роботи. Людям, які працюють «віддалено», запропонували список міст, які найкраще підходять для такої роботи. Фрілансерів влаштує все — від швидкості інтернету і оренди житла до різних розваг і рівня медицини.

Також повідомлялося, що через кризу 800 млн осіб можуть стати безробітними. У другому кварталі 2020 року скоротилося близько 400 мільйонів робочих місць, хоча прогнози передбачали втрату 305 мільйонів.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net