Men's & Women's

Наймодніший колір волосся у 2020 році стане — скандинавський білий

Ідеально для зими.

Останнім часом знаменитості все частіше освітлюються, причому якщо два роки тому всі приміряли платиновий блонд, в цьому сезоні волосся фактично вибілюють до відтінку снігу. Цей тренд отримав назву «скандинавський білий», інформує Ukr.Media.

Модний відтінок вже приміряли Леді Гага, Шей Мітчелл, Мішель Вільямс, не змогла пройти повз тренду і Кім Кардашьян — правда, вона зважилася тільки на перуку, а не на фарбування.

Відмінність скандинавського блонду від платини в тому, що він більш холодний, майже крижаний, як сніг. Але й характер у відтінку норовистий: щоб він ліг на волосся, потрібно 5-8 годин роботи.

Стилісти говорять, що цей колір підійде не всім. Він ідеальний для власниць світлої або золотистої шкіри, відтінку волосся від світло-коричневого до світлого блонда. У цьому випадку робота займе менше часу, адже колір доведеться піднімати всього на 2-3 тони.

Колір з нордичним характером виглядає по-різному при різному освітленні: наприклад, на вулиці під сонцем він сяє і виглядає майже білим, у приміщенні тепліше, при світлі софітів — прозорим і ніби крижаним.

Стилісти говорять, що цей колір омолоджує і робить риси обличчя м’якшими. Правда, під таке волосся доведеться підбирати відповідний одяг, але це вже інша розмова.