Соціум

Назвали найкращі ресторани світу 2020 року

Найбільший туристичний сервіс TripAdvisor склав рейтинг найкращих ресторанів світу на основі відгуків і вражень мандрівників. Список опублікувала газета Daily Mail.

Так, на першому місці виявився французький заклад Auberge Du Vieux Puits, а на другому — La Ville Blanche, який також знаходиться у Франції. Трійку лідерів замкнув ресторан під назвою Chila, розташований в столиці Аргентини Буенос-Айресі.

За інформацією видання, четвертий рядок зайняв британський ресторан The Black Swan, а на п’яту позицію встав заклад Leo, Колумбія. Шоста сходинка рейтингу дісталася аргентинському ресторану Aramburu в Буенос-Айресі, сьома — французькому закладу Restaurant La Maison d’a Cote, на восьмому місці опинився ресторан 040 в Сантьяго. Дев’ятим став заклад Ise Sueyoshi в Японії, а десятим — The Fat Duck у Великобританії.

Крім названих ресторанів, в список також включили місця з таких країн, як Чилі, Японія, Німеччина, Китай, Південна Африка, Іспанія, Нідерланди, Італія, Нова Зеландія, Ізраїль, США і Мексика.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net