Men's & Women's

Названі продукти, які можна їсти пізно увечері й не хвилюватися за фігуру

Пізня вечеря може допомагати худнути, якщо вживати правильні продукти.

Пізня вечеря може допомагати худнути, якщо вживати правильні продукти. Такі продукти стимулюють процеси жирового обміну, сприяють зростанню і зміцненню м’язів, покращують сон, інформує Ukr.Media.

Тофу і пісне м’ясо

Вони містять високоякісні білки, які активізують зростання м’язових волокон і підтримують стабільний рівень цукру в крові — ці дві умови дуже важливі, щоб успішно худнути.

Риба

Сьомга, скумбрія, сардина, тунець — ці продукти теж можна їсти пізно ввечері, не боячись за фігуру. Вміщені в них білок і омега-3 жирні кислоти підтримують фізіологічні процеси організму, які не дають людині повніти.

Яйця

Продукт, традиційно вживається на сніданок й ідеально підходить для пізнього вечора. Яйця містять багато триптофану, що забезпечує хороший сон. Їх білок ефективно допомагає худнути та не втрачати м’язи.

Маложирні молочні продукти

50-100 грамів сиру — ідеальний перекус пізно ввечері: така порція містить мало вуглеводів, але багато білка.

Авокадо

Олеїнова кислота в цьому продукті підтримує втрату ваги, захищає від нічних спалахів голоду, які змушують накидатися на шкідливу їжу.

Мигдаль

Стабілізує рівень цукру в крові, що міститься в горісі, кальцій сприяє активному спалюванню жиру і схудненню. Увечері досить з’їдати приблизно 15-20 грамів.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net