Соціум

Названо найдорожчі весілля десятиліття

Весільне агентство «розсекретило» найдорожчі весільні церемонії, які відбулися за останнє десятиліття. Рекордсменами стали принц Гаррі і Меган Маркл.

Агентство з організації весіль Bridebook опублікувало список найдорожчих весіль за останні 10 років. На першому місці виявилося пишне торжество британського принца Гаррі і колишньої американської екс-актриси Меган Маркл, пише The Sun.

Святковий захід Гаррі і Меган, який відбувся 19 травня 2018 року, коштував 35 мільйонів фунтів стерлінгів. Так, тільки за одне весільну сукню Маркл заплатили 420 тисяч фунтів стерлінгів.

На другому місці рейтингу — весільне торжество старшого брата Гаррі принца Вільяма і Кейт Міддлтон, що відбулося 29 квітня 2011 року. На це весілля витратили 26 мільйонів фунтів стерлінгів.

Також до трійки лідерів за дорожнечею одружень потрапило весілля дочки президента Формули-1 Берні Екклстоуна в 2011 році. Петра Екклстоун і бізнесмен Джеймс Стент розщедрилися на дев’ять мільйонів фунтів стерлінгів. Зазначимо, що через сім років подружжя розлучилося.

На четвертому місці за весільною витратою виявилася пара актора, музиканта Джастіна Тімберлейка і актриси Джессіки Біль. Вони одружилися в 2012 році, витративши чотири мільйони фунтів стерлінгів.

Далі за дорожнечею весіль стоїть церемонія голлівудського актора Джорджа Клуні і юристки Амаль Аламуддін — 3,5 мільйона фунтів стерлінгів. Пара стала чоловіком і дружиною в 2014 році.

Також найдорожчими весіллями стали одруження дочки екс-президента США Білла Клінтона Челсі Клінтон і банкіра Марка Мезвінського (2,3 мільйона фунтів стерлінгів), актриси Пріянки Чопри і співака Ніка Джонаса (2,3 мільйона фунтів стерлінгів), актриси і моделі Кім Кардашьян та репера Каньє Веста (2,1 мільйона фунтів стерлінгів), співака Елтона Джона і кінорежисера Девіда Ферніша (1,1 мільйон фунтів стерлінгів).

Нагадаємо, що українці одружуються значно частіше, ніж розлучаються.

Також нагадаємо, що британські молодята вирішили розлучитися через кілька годин після весілля через сварку і бійку.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net