Прогрес

Названо найпопулярніший продукт, який захищає від раку

Крім захисту від онкологічних захворювань, продукт зміцнює кістки, допомагає омолодженню, захищає судини і допомагає схуднути.

Вчені назвали простий і популярний продукт, що захищає від раку і поліпшує пам’ять. Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на доктора медичних наук Михайла Гінзбурга.

Спеціаліст із Самарського НДІ дієтології і дієтотерапії стверджує, що звичайний горох володіє величезним спектром корисних властивостей. За словами вченого, білок і кремній у складі продукту беруть участь у синтезі колагену й еластину. Ці речовини важливі для омолодження шкіри, зміцнення кісток і суглобів.

Горох можна використовувати для профілактики онкологічних захворювань, а наявність нікотинової кислоти захищає стінки судин і важлива для профілактики вікових захворювань.

Вітамін B1 позитивно впливає на центральну нервову систему і головний мозок. Низька калорійність продукту і наявність рослинних білків допомагає схуднути.

З мінусів гороху фахівець назвав метеоризм, але зазначив, що регулярне вживання бобових зменшують такий ефект.

Раніше повідомлялося, що була виявлена ​​головна причина невиліковного раку. Також писалося про те, що була знайдена несподівана причина появи раку грудей.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net