Соціум

Netflix склав рейтинг своїх найпопулярніших фільмів

Netflix вперше опублікував топ-10 своїх найпопулярніших фільмів, які вийшли з 2018 по 2020 рік, на основі даних про кількість переглядів за перші чотири тижні після виходу. Про це повідомляє Bloombreg.

Так, лідером переглядів стала Операція з порятунку з Крісом Хемсвортом в головній ролі. Як зазначають в компанії, бойовик подивилися 99 мільйонів домогосподарств. У топ-3 також увійшли Пташиний короб із Сандрою Буллок — 89 млн домогосподарств і Правосуддя Спенсера з Марком Волбергом — 85 млн домогосподарств.

У десятку найпопулярніших також увійшли Примарна шістка — 83 млн, Загадкове вбивство — 73 млн, Ірландець — 64 млн, Потрійний кордон — 63 млн, Не та дівчина — 59 млн, Платформа — 56 млн і Ідеальне побачення — 48 млн.

У статті наголошується, що чотири найпопулярніших фільми є бойовиками або трилерами за участю відомих кінозірок. У список також увійшли три комедії.

Уточнюється, що один перегляд в системі підрахунків Netflix означає, що користувач вмикав фільм хоча б на дві хвилини.

Раніше спадкоємці англійського письменника Артура Конан Дойла подали до суду на Netflix. Вони звинуватили компанію в порушенні авторських прав при створенні фільму Енола Холмс про молодшу сестру Шерлока Холмса.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net