Прогрес

Нікола Тесла вважав піраміди гігантськими передавачами енергії

Чому Тесла був одержимий пірамідами?

Винахідник і вчений Нікола Тесла мав дуже великий інтерес до археологічних чудес Єгипту, інформує Ukr.Media.

Мало хто зробив більший внесок у широке впровадження електрики в сучасному світі, ніж Тесла — людина, чиї заслуги варіюються від піонерського використання змінного струму до проведення експериментів, спрямованих на передачу електрики по бездротовому зв’язку через повітря.

Ще в 1905 році він представив патент під назвою «мистецтво передачі електричної енергії через природне середовище», який був заснований на його переконанні, що сама Земля є гігантським електричним генератором, який може бути використаний для забезпечення практично необмеженої кількості електрики.

Серед його ключових натхнень були піраміди Гізи — те, що Тесла знаходив нескінченно захоплюючим. Він вважав, що ці стародавні споруди самі по собі є гігантськими передавачами енергії, і звертав на них увагу, коли складав свої власні проекти.

Його бездротові випробувальні установки, такі як експериментальна станція Тесла в Колорадо-Спрінгс і вежа Уорденкліфф на східному узбережжі, за повідомленнями, були натхненні розташуванням пірамід.

Тесла також проявив одержимість числами 3, 6 і 9 до такої міри, що він, як повідомляється, об’їжджав будівля 3 рази перед входом і зупинявся тільки в готелях з числами, кратними 3. Він також звик приймати багато своїх повсякденних рішень, заснованих на тих же самих принципах.

Зараз багато дослідників підтримує його теорію про те, що піраміди є передавачами енергії. Проте залишається неясним, чи будуть коли-небудь доведені справжні переконання Тесли в цьому відношенні.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net