Світ

Організатори назвали варіанти Євробачення 2021

Організатори міжнародного музичного конкурсу Євробачення представили чотири сценарії проведення заходу у 2021 році. Про це повідомляється на сайті конкурсу.

Уточнюється, що все буде залежати від епідеміологічної ситуації у світі.

Так, перший варіант передбачає традиційний формат з виконавцями, делегаціями з різних країн і глядачами в концертному залі Ahoy в Роттердамі. В цьому випадку конкурсанти зможуть також відвідати заходи в Роттердамі і в його околицях.

Другий сценарій передбачає введення дистанції у 1,5 м між артистами, а також серед глядачів. Також буде скорочено кількість членів делегацій та представників преси.

Згідно з третім варіантом, крім дистанції, буде обмежена кількість музикантів, які виступатимуть. Конкурсанти зможуть виступити віддалено зі своїх країн.

Четвертим сценарієм передбачається проведення конкурсу за відсутності глядачів і без організації інших заходів у Роттердамі. Всі учасники виступлять зі своїх країн і будуть включені в єдине телешоу з арени Ahoy.

Остаточне рішення про формат проведення Євробачення-2021 приймуть на початку наступного року.

Нагадаємо, що міжнародний конкурс музичної першості пройде в травні 2021 року. Так, перший півфінал відбудеться у вівторок, 18 травня, другий півфінал — у четвер, 20 травня.