Men's & Women's

Орландо Блум виконав мрію Кеті Перрі в її День народження

Вельми нетривіальним чином привітав свою наречену Кеті Перрі актор Орландо Блум. На її 36-річчя, яке виповнилося, він подарував їй привітання іншого актора — Саші Барона Коена. А записом поздоровлення поділився з усіма шанувальниками у своєму Instagram.

Саша Барон Коен з’явився в ролі свого відомого казахстанського репортера Бората Сагдієва з серії псевдодокументальних фільмів Борат. Він одягнув свій культовий сірий костюм і приклеїв великі вуса свого знаменитого скандального персонажа, щоб записати веселе послання до дня народження «Кеті Пепсі».

У привітанні Коен використовував можливість пожартувати над оголеними фотографіями Блума, які потрапили в мережу в 2016 році. На них актор розсікає на серфі поблизу нудистського пляжу.

«Я планував зайнятися вітрильним спортом у Флориді, тому я пошукав в інтернеті «Водні види спорту Орландо». Але замість цього містер Google видав мені фотографію вашого чоловіка з крихтою. У нього дуже хороша фотографія! Напевно, приємно бачити Орландо Блума! У тебе буде дуже хороший день народження. Багато крему на торті. Чому б ні?»- сказав у відеозверненні Саша Барон Коен.

«Твоя мрія збулася, з днем народження, любове моя», — підписав Блум відео.

У відповідь Перрі розмістила у своєму мікроблозі цей же ролик, який вона підписала: «Боже мій!».

Днями ми писали, як Кеті Перрі та Орландо Блум придбали особняк у Каліфорнії. А ось Арнольд Шварценеггер нещодавно переніс операцію на серці.