Соціум

Пасажирам літака заборонили ходити в туалет через коронавірус

Авіакомпанії довелося перепрошувати за дії одного з членів екіпажу, який заборонив пасажирам користуватися туалетом в польоті, боячись заразитися коронавірусом.

Нідерландському авіаперевізнику KLM довелося офіційно перепрошувати після інциденту із забороною відвідувати туалет під час авіарейсу через острах екіпажу заразитися коронавірусом, пише Reuters.

Приниженими вважали себе південнокорейські пасажири.

«Помилка сталася через людський фактор, і ми збираємося серйозно з цим розібратися. Ми глибоко шкодуємо, що у трагедії побачили дискримінацію, що, звичайно, не було наміром екіпажу», — заявив глава регіонального підрозділу KLM Гійом Гласс.

Подія трапилася на борту повітряного судна, яке виконувало рейс Амстердам-Сеул. Один з громадян Південної Кореї не зміг потрапити в туалет, оскільки на дверях висіла табличка, розміщена одним із членів екіпажу. У тексті корейською мовою говорилося, що вбиральнею можуть користуватися тільки пілоти і бортпровідники.

Чоловік сфотографував напис і розмістив його в Twitter. У коментарях користувачі тут же почали закликати один одного бойкотувати KLM. Користувачі вважають, що пасажири зазнали дискримінації.

Нагадаємо, що новий коронавірус спалахнув в китайському місті Ухань в грудні минуло року. Його жертвами, за останніми даними, в усьому світі стали 1383 осіб. Загальна кількість хворих у світі зросла до 64 437 тисяч, а одужала 6 871 особа.

Раніше повідомлялося, що п’яний пасажир з’їв свій телефон і зірвав рейс.

Також відомо, що в Британії створили незручний унітаз, щоб люди економили час в туалеті.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net