Соціум

Пенсіонерка навчила папугу співати арії на зло сусідам

Старенька британка влаштувала своїм сусідам справжнє пекло. З 2004 року вона робить їм різні капості. Пригнічені не витримали і звернулися в суд.

Мешканка британського села Сил в графстві Кент — Кетрін Сірл — оголосила війну своїм сусідам. Пенсіонерка включала телевізор на повну гучність, псувала чужі автомобілі і навчила свого папугу співати оперні арії. Суперечка виникла за паркувальне місце, пише Daily Mail.

81-річна британка веде «бойові дії» зі своїми сусідами — Полом і Лідією Епплтонами — уже 16 років.

Зокрема, бабусю майже 40 разів фіксували камери відеоспостереження, коли вона мазала сусідські автомобілі жиром і підкладала цвяхи під колеса.

Також Кетрін Сірл спеціально навчила свого папугу співати оперні арії. І коли Епплтони відпочивали у себе у дворі, вона відкривала двері і вікна, щоб їм було краще чути спів птаха.

Мало того, старенька британка неодноразово підкидала сусідам собачі екскременти.

Лідія Епплтон скаржиться на те, що ніхто не вірить, що їхня сусідка здатна на таке. «Коли ми розповідали комусь, що їй 81 рік, вони сміялися і думали, що це жарт», — розповіла жінка.

Епплтони, не витримавши такого сусідства, піддали проти Сірл судовий позов про переслідування. Суддя пройнявся положенням сімейної пари і призначив пенсіонерці 70 днів тюремного ув’язнення умовно і заборонив образливу поведінку стосовно сусідів.

Також Кетрін Сірл має виплатити штраф у розмірі 779 фунтів стерлінгів (майже 24,6 тисячі гривень).

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net