Men's & Women's

Першу лімітовану серію електрокросоверів від Ford розкупили ще за рік до її випуску

Новий Mustang Mach-E First Edition розібрали за попередніми замовленнями.

Компанія Ford припинила приймати в США попередні замовлення на Ford Mach-E First Edition, інформує Ukr.Media.

Це спеціальна версія новітнього електричного кросовера, який створили на базі легендарного «Мустанга». Охочих стати власником такого електромобіля виявилося настільки багато, що його розкупили за один місяць.

Попереднє замовлення Ford Mustang Mach-E First Edition почалося в кінці 2019 року. Американцям пропонували цю спецверсію в декількох варіантах. Більше половини покупців зробили свій вибір на користь повнопривідної версії. Більше 80% покупців обрали версію з батареєю збільшеної ємності (тобто з великим запасом ходу).

Вартість Ford Mustang Mach-E First Edition складає 59 900 доларів. Від інших комплектацій така версія відрізняється більш широким набором обладнання, унікальним кольором кузова і червоними гальмівними супортами.

Зараз американці можуть замовити Mustang Mach-E у комплектації Premium з запасом ходу в 482 км і з повним приводом. Коштує такий кросовер трохи більше 50 000 доларів. Його поставки дилерам почнуться ближче до кінця 2020 року.

Попри те, що багато автомобілістів піддали кросовер Ford Mach-E критиці за його назву, поки що він безумовно має успіх. Подивимося, як він буде продаватися потім, коли ажіотаж навколо нього стихне.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net