Соціум

Поліцейський оплатив покупки жінки, що залишилася без роботи через COVID-19

Правоохоронець, дізнавшись, що у жінки не вистачило грошей на продукти для дітей, купив їй повний візок їжі власним коштом.

Мешканка американського міста Бостон у штаті Массачусетс не змогла оплатити продукти в супермаркеті, які вона хотіла купити для своїх трьох дітей. Жінка залишилася без роботи через карантин, введений після спалаху коронавірусу. Однак американку виручив поліцейський, пише Unilad.

37-річна співробітниця аеропорту Дженніфер Веласкес не змогла розрахуватися за покупки, оскільки на її картці не вистачило коштів. Засмучена жінка вийшла на вулицю, сіла на тротуар і розплакалася.

На неї звернув увагу поліцейський Бен Пегеро. Він поцікавився, чи все у Веласкес гаразд.

Жінка відповіла, що плаче, бо не змогла купити їжі дітям. Тоді Пегеро відправився в магазин, набрав повний візок продуктів і розрахувався за них на касі.

Американець заплатив 225 доларів.

«Я пішов працювати в поліцію, тому що я люблю допомагати людям. Я дійсно отримую від цього задоволення», — зазначив Пегеро.

Як повідомлялося раніше, індійський поліцейський зробив косплей на COVID-19. Він вийшов відловлювати порушників карантину в шоломі, який за формою нагадує зображення вірусу SARS-CoV-2 під мікроскопом.

Також ми писали, що в Індії поліцейські заганяють порушників карантину по домівках палицями.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net