Соціум

Поліція стежитиме за дотриманням карантину в Києві

У торгових і розважальних центрах, а також кінотеатрах, які порушуватимуть обмежувальні заходи, можуть відбирати ліцензії.

Начальник поліції Києва Андрій Крищенко заявив, що в столиці правоохоронці реагуватимуть на порушення обмежувальних заходів, введених через поширення коронавірусу. Про це він сказав у середу, 11 березня в коментарі Інтерфакс-Україна.

«Поліція Києва разом з органами влади реагуватиме на порушення введених обмежувальних заходів з боку торгових і розважальних центрів, кінотеатрів», — сказав Крищенко.

За його словами, може йтися про відгуки дозвільних документів таких закладів, адміністративному порядку відповідальності.

«Перш за все, наші функції полягають у профілактичній, роз’яснювальній роботі», — підкреслив начальник главку.

Також Крищенко додав, що ніякі додаткові завдання в контексті введених обмежувальних заходів на поліцію Києва поки що не покладаються.

Нагадаємо, що влада Києва з 12 березня вводить у столиці карантин, заявив мер міста Віталій Кличко. У зв’язку з цим у столичних храмах скасували масові богослужіння, а у всіх ТРЦ Києва з’являться бригади з виявлення коронавірусу.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net