Men's & Women's

Правильні заходи перед сном і нічний відпочинок допоможуть відновити красу

Ваш сон відіграє найважливішу роль у тому, як ви виглядаєте. Якщо ви хочете, щоб ваша шкіра і волосся під час сну набиралися молодості й здоров’я, заведіть кілька простих нічних звичок, інформує Ukr.Media.

Спіть на атласній або шовковій наволочці

Саме атласні або шовкові волокна позбавлять вас від заплутаного волосся, попередять його ламкість. Ваші зморшки пом’якшаться, оскільки шкіра більше не буде тертися об наволочку: матеріал легко ковзає по шкірі й запобігає утворенню складочок та заломів.

Спіть на спині

Сон на спині запобігає формуванню зморшок. Якщо ви спите на одному боці, то, мабуть, помітили, що саме там формується більше зморшок.

Не пропускайте вечірнє зволоження

Не забувайте використовувати нічний крем anty-age, що містить гіалуронову кислоту. Завжди використовуйте бальзам для губ перед сном. Усі зволожувальні продукти працюють краще під час нічного «ремонтного» циклу.

Частіше міняйте наволочки

Періть наволочки частіше, інакше ваша шкіра зіштовхуватиметься з бактеріями кілька годин на добу під час сну. Ви повинні не лише міняти наволочки два рази на тиждень, але і перевертати ваші подушки між замінами.

Зволожуйте повітря під час сну

Не секрет, що людина повинна постійно пити воду. Розташуйте у спальні зволожувач повітря, щоб уникнути зневоднення вночі. Це особливо корисно взимку, коли опалювальний сезон дуже сильно висушує повітря у наших квартирах.

Тримайтеся подалі від солоних продуктів і алкоголю перед сном

Сіль і алкоголь зневоднюють організм, що призводить до неправильного розподілу рідини у ньому, іншими словами — до набряків. Якщо ви дозволили собі зайве, спіть на дуже високій подушці — це допоможе відтоку рідини від обличчя.

Зберіть волосся у пучок

Буде краще, якщо волосся не торкатиметься обличчя. Зберіть його у пучок, але не затягуйте надто сильно: це може викликати ламкість волосся. Високий, вільний хвіст — відмінний спосіб зберегти обличчя і волосся під час сну.

Лягайте спати з чистим обличчям

Не дозволяйте собі спати з макіяжем. Косметика закупорює пори, що призводить до утворення прищів і нездорового кольору обличчя.

Джерело: UkrMedia

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net