ГоловнеПолітика

Президент заявив про ефективність контррозвідки СБУ

За роки існування контррозвідка Служби безпеки України не раз доводила свою ефективність. Про це сказав президент Володимир Зеленський, вітаючи працівників підрозділу з Днем контррозвідки СБУ, повідомляє сайт глави держави.

«Сьогодні підрозділ, в якому ви служите, відзначає чергову річницю з дня свого утворення… Контррозвідувальна діяльність завжди супроводжувалася безпрецедентною розвідувальною і диверсійною активністю з боку підступного північного сусіда. За роки існування вітчизняна контррозвідка не раз доводила свою ефективність, запобігаючи спроби ворога розхитати нашу країну зсередини», — сказав президент.

Він наголосив, що діяльність контррозвідників спрямована на попередження загроз безпеці України, вимагає не тільки широкої компетенції та професіоналізму, а й безмежної відданості своїй справі.

Зеленський висловив переконання, що контррозвідники і надалі залишатимуться взірцем у виконанні службового обов’язку, прикладом високої майстерності і патріотизму.

Раніше повідомлялося, що СБУ викрила на державній зраді командира підрозділу Нацгвардії, який працював на Генштаб РФ. Підозрюваний був заарештований.