Men's & Women's

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл планують зіграти ще одне весілля

Подружжя Сассекські хочуть зіграти друге весілля в Каліфорнії, де вони оселилися, після того, як виїхали з Великої Британії, відмовившись від обов’язків старших членів королівської сім’ї.

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл планують зіграти ще одне весілля в США, де вони зараз живуть, пише Heatworld, посилаючись на джерело, близьке до оточення пари.

«Це буде символізувати новий початок для них як у практичному, так і в духовному плані», — стверджує інсайдер.

Повідомляється також, що герцоги подумують про просту, але романтичну церемонію на березі океану.

«Їм обом подобається ідея інтимної, босої церемонії з видом на океан — трохи схоже на перше весілля Меган», — зазначає джерело. Воно також не виключає, що цей весільний захід може засмутити членів британської королівської сім’ї.

На вечірку з нагоди повторного одруження принц Гаррі і Меган Маркл хочуть запросити близьких друзів і зірок, наприклад, актора Джорджа Клуні і його дружину Амаль, телеведучу Опру Уїнфрі, актрису і співачку Дженніфер Лопес з нареченим Алексом Родрігесом, тенісистку Серену Вільямс, актрису Анджеліну Джолі.

Інсайдер також розкриває практичну сторону повторної весільної церемонії для принца: «Вступ до шлюбу на території США допоможе отримати візовий статус Гаррі, надаючи йому більше прав на довгострокове перебування в країні».

Нагадаємо, що Гаррі і Меган одружилися в травні 2018 року у Великій Британії. Їх весілля обійшлося королівській родині в 32 мільйони фунтів стерлінгів.

Раніше повідомлялося, що принц Гаррі і Меган Маркл придбали маєток у зірки Голлівуду за 15 млн доларів.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net