Men's & Women's

Принцеса Хайя розкрила причину своєї втечі від чоловіка

Принцеса Хайя бінт аль-Хуссейн розповіла про причини втечі від свого чоловіка, правителя Дубая шейха Мохаммеда бін Рашида.

За словами принцеси, її чоловік у лютому 2019 року планував видати її 11-річну дочку Джалілю заміж за 34-річного наслідного принца Саудівської Аравії Мохаммеда бін Салмана, пише видання DailyMail.

Правитель Дубая висловлювання дружини спростовує і стверджує, що жодна його дитина не перебувала в заручинах або шлюбі в такому ранньому віці.

Відомо, що Верховний суд Лондона ухвалив звинувачувальний вирок Мохаммеду бін Рашиду, вважаючи його відповідальним за переслідування принцеси Хайі, а також за три спроби викрадення його двох дочок, які свого часу були силою повернуті на батьківщину.

Так, Шамса, одна з дочок бін Рашида від іншого шлюбу, яка втекла від сім’ї влітку 2000 року, була вивезена з Кембриджа і доставлена ​​через Францію в Дубай. Іншу спадкоємицю, принцесу Латіфу, викрадали двічі — під час її втечі в Оман і в міжнародних водах Індії. Про це розповідає CNN.

Судом Великобританії було встановлено, що емір Дубая застосовував до дочок фізичне і психологічне насильство. Одним із доказів визнаний відеозапис, де принцеса Латіфа розповідає про тортури і вбивства в сім’ї.

Принцеса Хайя втекла від чоловіка з 11-річною дочкою, семирічним сином і 40 мільйонами доларів.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net