Men's & Women's

Принц Гаррі бореться з облисінням

Він відвідав клініку з відновлення волосся, працівники якої були просто в шоці, побачивши герцога Сассекського.

Принц Гаррі після весілля почав стрімко втрачати волосся. В кінці минулого року він відвідав спеціалізовану клініку Philip Kingsley Trichological Clinic, де зробив пересадку волосся, стверджує видання The Sun.

Експерти відзначають, що залисини 35-річного принца збільшилися удвічі після його одруження на колишній американській актрисі Меган Маркл. Однак, як стверджує фахівець, через два роки волосся на голові герцога Сассекського стало набагато більше.

Відзначається, що Гаррі зробив пересадку волосся в престижній лондонській клініці. Там він, нібито, викликав справжній фурор.

«Ця компанія дуже престижна, одне з кращих місць у світі. Для Гаррі розробили цілий ряд різних планів лікування. Це коштувало дуже дорого», — розповів інсайдер видання.

Також фахівець з пересадки волосся Азім Шахмалак припустив, що в клініку відправити чоловіка могла Меган Маркл.

«Дуже багато моїх клієнтів приходять на прийом під тиском своїх дівчат, які не хочуть зустрічатися з лисими чоловіками», — підкреслив Шахмалак.

Він також додав, що старший брат принца Гаррі принц Вільям почав лисіти набагато раніше, але не виключено, що Гаррі його «скоро наздожене».

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net