Men's & Women's

Призначено нового голову Держспоживслужби

Державну службу України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів очолила Владислава Магалецька. Рішення ухвалив Кабмін на позачерговому засіданні.

Владислава Магалецька (раніше Рутицька) — віце-президент компанії SigmaBleyzer, віце-президент Союзу українських підприємців (СУП), член наглядової ради програми Агрокебети. У 2019 році вона заробила 3,9 млн грн у ТОВ Агродженерейшн Україна американського бізнесмена Льва Блейзера.

При цьому в 2014 — 2016 роках Магалецька була заступником міністра аграрної політики і продовольства з питань європейської інтеграції.

Нагадаємо, що раніше Зеленський призначив держуповноваженого Антимонопольного комітету. Володимир Зеленський 12 жовтня підписав указ про призначення на посаду в АМКУ Богдана Горобця.

Також повідомлялося, що звільненого скандального прокурора призначили на нову високу посаду. Раніше його звільнили з посади прокурора Тернопільської області, після того як у перший же день він влаштував банкет, де хамськи звертався до підлеглих.