Соціум

Психологи розповідають, чому не варто перевіряти відносини на міцність

Чому такі дії небезпечні для закоханих.

Перевірка відносин на міцність може зіграти з закоханими злий жарт і замість взаємного кохання привести до розставання. Психологи впевнені, що такі «ігри» небезпечні з ряду причин, інформує Ukr.Media.

Будь-які відносини проходять перевірку на міцність і без ініціативи одного з партнерів. У парах виникає безліч ситуацій, коли від поведінки закоханих залежить майбутнє щастя або розставання. Психологи розходяться у думках, проте стверджують одне: деяким парам просто необхідно влаштовувати перевірки, щоб почуття не згасали.

Перевірка відносин має місце, коли двоє закоханих впевнені один в одному, і їм не вистачає гостроти відчуттів. Зазвичай таке відбувається після тривалих зустрічей, коли спільне життя втрачає барви та просто потребує додаткової іскри. В такому випадку психологи радять заздалегідь обговорити рамки дозволеного, щоб не загратися і не втратити кохання всього життя через необдумані вчинки.

Перевірити, наскільки міцні стосунки, можна в тому випадку, якщо один з партнерів звинувачує іншого у зрадах. У цьому випадку психологи рекомендують створити ілюзію флірту «на стороні», але не вдаватися до допомоги реальної людини. В іншому випадку ревнощі можуть привести до розриву відносин.

Нерідко дівчата вирішуються на перевірки, погоджуючись з умовляннями подруг, і такі експерименти часто закінчуються розладами в парах. Перш ніж йти на поводу чужої думки, варто уважно придивитися до свого партнера. Не виключено, що подруги просто заздрять, або серед них з’явилася суперниця, яка хоче зруйнувати ваш союз.

Перевірки на міцність можуть стати початком кінця навіть в найміцніших парах, і закоханим не варто гратися з вогнем. Якщо взаємні почуття міцні, а партнери не дають приводів для ревнощів, влаштовувати такий «струс» просто небезпечно. Образити свою другу половинку дуже легко, а от заслужити прощення і зміцнити стосунки виходить не завжди.

Насправді багато відносин не потребують ніяких перевірок, адже досить подивитися в очі коханої людини і прочитати в них кохання, щирість і бажання завжди бути поруч. Там, де партнери довіряють один одному і не обмежують свободу, відносини міцніють з кожним днем, і союз стає сильнішим.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net