Men's & Women's

Психологи стверджують, що можна зробити багатим свого коханого

Прості правила, які працюють.

Психологи стверджують, що можна зробити багатим свого коханого, просто підвищивши його мотивацію, інформує Ukr.Media.

Успішний чоловік — щасливий чоловік, тому це важливо для шлюбу, для любові, для вашого майбутнього.

Вірте в нього

Людина не зможе рухатися вперед і ставати успішнішою з плином часу, якщо в неї не вірить найближча і найрідніша людина на землі. Не кажіть йому, що він нічого не може. Якщо він лежить на дивані та нічого не робить, то навіть у такому випадку не варто говорити, що він не потрібен і безсилий.

Навпаки, треба говорити коханому, що він може все. Нехай він зараз не працює або працює, але на якомусь ненависному місці, де йому все не подобається. Річ у тому, що коли людина чує лише «ти не зможеш», він перестає прагнути. Якщо улюблена жінка буде підвищувати віру в себе у свого чоловіка, то він підбадьориться і змінить своє життя, життя пари в цілому.

Не критикуйте його

Коли коханий починає щось нове у своєму житті, жінці варто його заохочувати. Якщо у нього щось не виходить, то не потрібно говорити про це як про проблему. Він повинен сам вирішувати свої проблеми, тому психологи радять зосередитися суто на своїх особистих справах, надаючи чоловіку можливість самому розбиратися зі своїми негараздами.

Критика може призвести до серйозних наслідків. Коханий може перестати вам довіряти, впасти в депресію через відчуття своєї безпорадності. Надмірна критика на адресу коханого може позбавити його бажання ставати краще, шукати більш оплачувану роботу.

Допомагайте йому

Іноді можна підкинути якусь корисну ідею для бізнесу або для роботи. Головне, щоб це не виглядало нав’язливо. Коханий повинен відчувати підтримку, особливо якщо у вас є бажання допомагати безпосереднім чином. Не потрібно брати у свої руки пошуки роботи для нього.

Дуже добре, якщо він сам питає поради у вас. Це говорить про те, що він дійсно хоче досягти успіху і що він поважає вашу думку. Не варто розцінювати це як слабкість.

Не вимагати від нього грошей

Так, хочеться жити красиво, купувати нові речі, кращу косметику і два рази в рік літати на відпочинок. З іншого боку, хочеться і хороші відносини з чоловіком зберегти.

Коли жінка вимагає від чоловіка того, чого у нього немає, він починає нервувати, перебуває в стресі, а це дуже погано позначається на працездатності. Ні про яке підвищення зарплати й мови бути не може в такому положенні. В коханні часто діє закон зворотної дії, коли вимога чогось призводить до протилежного результату.

Навчіться визнавати успіхи чоловіки

Іншими словами, хваліть його за досягнення. Припустимо, він отримав премію, нехай і невелику. Деякі дами нічого не скажуть, інші зовсім можуть сказати «могло бути й краще», а треті скажуть: «який ти в мене молодець, я тобою пишаюся». Навіть маленькі перемоги — це все одно перемоги, тому не варто обходити їх стороною.

Цілком можливо, що маленька надбавка до зарплати коштувала йому величезних зусиль. Він приходить додому, ділиться з вами, а ви говорите йому, що це дрібниця. Досить просто поставити себе на його місце, щоб зрозуміти, що він може відчувати в такий момент.

Робіть компліменти навіть за малі перемоги. У нього з’явиться ще більше мотивації, бажання досягти успіху та порадувати свою кохану даму — тобто вас.

Допомагайте йому відпочивати

Від інтенсивної роботи ламаються навіть найдосконаліші машини та комп’ютери. Чоловік від сильної напруги зламається ще швидше. Навчіться відпочивати так, як йому хочеться. Посидьте інший раз вдома або сходіть з ним кудись.

Давайте йому можливість відпочивати з друзями. Будь-яка праця має винагороджуватися. Зробіть йому масаж у п’ятницю ввечері. Вранці в суботу приготуйте смачний сніданок. У неділю не заважайте йому займатися своїми справами. Не тисніть на газ постійно — давайте чоловікові відпочивати душею і тілом, щоб він не перегорів.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net