Прогрес

Розроблено систему штучного інтелекту для порад про здоровий спосіб харчування

Вчені створили систему штучного інтелекту для порад щодо здоров’я і правильного харчування. Про це повідомляє VentureBeat.

Над розробкою мобільної медичної програми працювали фахівці Стенфордського університету, Гарварда і Мічиганського університету.

Штучний інтелект через додаток на смартфоні зможе давати поради для здорового способу життя користувача. Він аналізуватиме погоду, фізичну активність і розташування людини.

Нова система ШІ отримала назву IntelligentPooling. Вона вивчає оптимальний час для відправлення рад. Саме від своєчасності їх отримання користувачем, залежить ефективність мобільних додатків про здоров’я.

Фахівці провели експеримент з десятьма добровольцями, які протягом 90 днів використовували нову систему. Вчені відзначили, що для ефективної роботи програми потрібна ширша аудиторія.

Також розробники продовжують дослідження для того, щоб зрозуміти, як оцінювати користь і ризики додатку для кожного користувача.

Раніше повідомлялося, що Ілон Маск заявив про загрозу для людства з боку ШІ. Також писалося про те, що штучному інтелекту теж потрібно спати.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net