Прогрес

Samsung запатентувала три нових версії Galaxy Z Fold з гнучким дисплеєм

Кілька незвичайних моделей, що відрізняються гнучким дисплеєм, запатентувала компанія Samsung. Новинки, опис яких з’явився в базі даних Всесвітньої організації інтелектуальної власності, помітно відрізняються від свого попередника, недавно представленого Galaxy Z Fold 2, повідомляє itechua.

Нещодавно опублікована патентна документація містить опис трьох варіантів виконання гнучкого смартфона. Перші дві конструкції припускають складання пристрою екраном назовні, при цьому за рахунок вирізу на одній зі сторін корпусу основна і фронтальна камери пристрою при його згинанні не перекривають один одного, створюючи єдиний модуль.

Таким чином, виробнику потрібно меншу кількість сенсорів для отримання якісного зображення. При цьому використання основного екрану в ролі видошукача дозволить відмовитися від допоміжного дисплея — такий підхід може знизити собівартість пристрою.

Ще одна версія гаджета, що входить в патентну заявку, використовує екран, що складаються всередину, і оснащена невеликим додатковим дисплеєм на зовнішній частині корпусу. У цьому пристрої також передбачена виїмка в кутку, що дає доступ до всіх камер апарату у складеному стані.

Відповідно до опису, всі три моделі в розкладеному вигляді дозволяють вести запис відео або знімати фотографії у звичайному та селфі-режимі одночасно. Технічні характеристики, можлива дата анонса і ціна гнучких новинок Samsung поки що невідомі.

Нещодавно ми розповідали, що Google навчив шукати пісні за наспівуванням і мугиканням. А також про те, скільки років треба працювати жителям різних країн, щоб купити iPhone 12.