Men's & Women's

Шевченко анонсував нові імена в збірній України

Наставник прокоментував майбутні плани національної команди.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про майбутню підготовку національної команди до матчів Євро-2020 і анонсував нові імена в збірній на найближчі матчі в березні.

«Ми граємо з дуже хорошими командами, елітними. Обидва суперники представляють вищий дивізіон Ліги націй. Пауза в матчах збірної затягнулася. Попереду останні матчі перед початком підготовки до Євро-2020. Спаринги безпосередньо перед початком турніру — це вже зовсім інша справа.

Поки ж будемо експериментувати, спробуємо задіяти гравців, на яких сподіваємося. Можливо, когось із них ми не викличемо. Можу підтвердити, що будуть нові імена. Скоро буду готувати список.

Для футболістів матчі з Францією і Польщею — серйозна мотивація. Ми ще раз перевіримо злагодженість взаємодії у всіх лініях».

Зазначимо, що 27 березня Україна зіграє з Францією на виїзді (місто ще не назване), а 30 березня проведе у Варшаві гру з Польщею.

Напередодні збірна України дізналася суперників у груповому раунді Ліги націй 2020/21, вже відомий календар матчів команди Шевченка. Наставник національної збірної вже прокоментував результати жеребкування.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net