Men's & Women's

Що відбудеться з вашою шкірою, якщо ви будете регулярно вживати ці овочі

Кращі овочі для красивої шкіри.

Замість того щоб витрачати великі гроші на креми та косметику для шкіри, спробуйте впливати на неї натурально. Деякі овочі забезпечують більш природний результат за набагато менші гроші, інформує Ukr.Media.

Буряк

Багатий джерело антоцианінів — потужних антиоксидантів, які запобігають появі зморшок. За рахунок антиоксидантів шкіра починає блищати. Буряк важко перетравлювати після вживання в сирому вигляді, тому краще його приготувати, а вже потім з’їсти.

Морква

Цей овоч містить багато бета-каротину, який перетворюється в організмі у вітамін А — найкорисніший для нашої шкіри нутрієнт. Вітамін А прискорює процеси загоєння, запобігає неприємні спалахи на шкірі та підтримує її імунну систему, а також забезпечує натуральне зволоження. Завдяки вживанню моркви ви не лише забезпечите сяйво шкіри, але і захистите її від зморшок.

Шпинат

Насичений антиоксидантами, уповільнює утворення зморшок і робить шкіру більш пружною. Володіє протизапальними властивостями, що дозволяють видаляти з організму токсини, забезпечує чисту і сяючу шкіру.

Помідори

Багаті антиоксидантом лікопіном, який володіє омолоджувальними властивостями та виступає в ролі природного сонцезахисного крему. Помідори кислотні за своєю природою, і нанесення пюре з помідорів чи томатного соку на обличчя зміцнює пори та запобігає появі прищів.

Батати

Ця солодка картопля по своїй природі є протизапальною. Високий рівень вітаміну А допомагає боротися з бактеріями, що викликають прищі. Також містить вітамін С, поліпшує тонус шкіри та позбавляє від рубців після вугрів.

Джерело: UkrMedia

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net