ГоловнеПолітика

Штаб Трампа витратив майже $ 9 млн на суди після виборів

Виборчий штаб президента США Дональда Трампа витратив близько 8,8 мільйона доларів в судах. Адвокати чинного глави Білого дому подавали позови в надії оскаржити результати виборів, пише Reuters з посиланням на звіт штабу.

Сума в майже дев’ять мільйонів доларів була витрачена з 15 жовтня до 23 листопада. Гроші віднесені до категорії «перерахунок».

Найбільше було витрачено на оплату перерахунку голосів в штаті Вісконсіні — три мільйони доларів. Ще приблизно 2,3 мільйона заплатили юристам і консультантам. Так, наприклад, один з юристів штабу 36-річна Дженна Елліс за місяць отримала 30 тисяч доларів.

Решта суми пішла на рекламу і опитування.

Korrespondent.net повідомляв, що Трамп записав звернення до народу щодо виборів. Глава Білого дому в черговий раз заявив про шахрайство на виборах президента, результати яких він не визнає.

Додамо також, що Трамп зібрався на вибори-2024. Він на прийомі в Білому домі заявив, що не втрачає надії «залишитися ще на чотири роки». Якщо ж цього не станеться, він знову буде балотуватися в президенти в 2024 році.