Men's & Women's

Схудла Адель повертається на телебачення через 12 років

Артистка Адель невимовно порадувала своїх шанувальників новиною про те, що планує вперше за довгий час повернутися на телебачення. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Останнім часом голосиста зірка залишила шанувальників майже без новин і нової музики. Після розставання з чоловіком Саймоном Конеккі вона зробила перерву в концертах і відкладала запис нового альбому. Також за останній рік Адель схудла більш ніж на 45 кілограмів.

Тепер же, мабуть, настав час і для тріумфального повернення. Тому що зірка написала: «Я така щаслива вам це повідомити, але й трохи в жаху. Це буде мій перший концерт для Saturday Night Live. Я завжди мріяла зробити це, але ніяк не могла підібрати підходящий момент. Однак, чи зможу я знайти більш правильний час, ніж 2020-й?».

Адель згадала, що востаннє з’являлася на телешоу ще… у 2008 році: «Тоді йшли вибори, і мій виступ чи не повністю зруйнував мою кар’єру в США. Я думаю, що коло замкнулося. Саме тому я просто не змогла відмовити».

Як випливає із запису артистки, в ефірі популярного телешоу її можна буде побачити вже цієї суботи. Водночас прихильники в своїх коментарях висловлюють численні очікування на те, що артистка порадує їх не просто виступом, а й новою музикою.

Перед цим повідомлялося про те, що Адель закрутила роман з репером. Крім того, стало відомо, як чудово тепер виглядає схудла зірка в бікіні.