Men's & Women's

Шведський винахідник «схрестив» велосипед і авто (відео)

PodRide це 4-х колісний електричний велосипед з захистом від негоди.

Шведський інженер Мікаель Кьельман, який з дитинства захоплюється велосипедом і активним відпочинком, розробив унікальний велосипед під назвою PodRide, інформує Ukr.Media.

Чотириколісний електровелосипед незамінний в дощову і вітряну погоду, оскільки його розробник потурбувався про те, щоб укрити водія від поганих погодних умов.

Враховуючи, що живе конструктор у Швеції — північному краї, Мікаель їздить на велосипеді навіть взимку і по снігу, і по льоду, що він із задоволенням демонструє у відеоролику.

PodRide призначений для їзди по асфальту і ґрунтовці, відмінно підходить для міських поїздок і заміських прогулянок, при наявності відповідного покриття. Завдяки наявності 4 коліс, пристрій цілком стійкий на дорозі.

Довжина велосипеда 180 см, ширина 75 см, а висота 145 см. Дані габарити дозволяють винахіднику їздити по звичайних велосипедним доріжкам.

Важить пристрій 70 кг. У Швеції PodRide класифікується як електровелосипед, для управління якими не потрібно ліцензії і страховки.

Салон розрахований на одного їздця. Корпус велосипеда з водовідштовхувальної тканини, яка повністю захищає водія від дощу і вітру.

Щоб потрапити всередину, потрібно відкинути верхню частину корпусу. PodRide оснащений світлодіодним освітленням, електроприводом, потужність якого 250 Вт і акумуляторною батареєю, запасу якої вистачає на 60 км шляху.

У 2020 році інженер-конструктор планує почати масове виробництво електровелосипедів PodRide після отримання дозвільних документів та проведених випробувань.