Men's & Women's

Стала відома причина сварки між принцом Вільямом і його братом Гаррі

Британський біограф, посилаючись на інформацію інсайдерів, близьких до обох принців, назвав справжню причину погіршення стосунків між братами. Якщо коротко, то це, як кажуть французи, — сherchez la femme.

Озвучена причина розладу у стосунках між британськими принцами, братами Вільямом і Гаррі. Так, принц Вільям застерігав молодшого брата від стосунків з американською актрисою Меган Маркл, які дуже швидко розвивалися, пише People, посилаючись на британського біографа Роберта Лейсі.

«Я був здивований і навіть зворушений до сліз новими подробицями й інсайдерськими даними, які мені вдалося отримати під час вивчення цього сімейного конфлікту», — розповів Лейсі, автор книги Битва братів: Вільям і Гаррі — дружба і ворожнеча.

У цій книзі, яку можна буде придбати вже в жовтні, названа справжня причина погіршення стосунків між Вільямом, герцогом Кембриджським, і Гаррі, герцогом Сассекським.

Лейсі стверджує, що на стосунки онуків британської королеви значно вплинули їхні дружини — Меган Маркл і Кейт Міддлтон. Також важливим стало те, що Гаррі відмовився від обов’язків старшого члена королівської сім’ї і з сім’єю поїхав жити до США.

«Виховані, щоб стати один одному найближчими, за останні півтора року вони втратили колишній зв’язок», — наголосив біограф.

Зазначимо, що вперше про свої стосунки зі старшим братом принц Гаррі розповів у минулому році в документальному фільмі Гаррі і Меган: Подорож по Африці.

«Відбувається всяке, це неминуче. Але ми залишаємося братами і завжди ними будемо», — заявив герцог Сассекський, додавши, що зараз він і брат вибрали різний шлях.

Як повідомлялося раніше, життя принца Гаррі «перетворилося на нічний кошмар». У герцогів Сассекських, всупереч їхнім очікуванням, зараз далеко не найкращі часи. Пара поки не почала самостійно заробляти, крім того у Гаррі загострилися проблеми з психікою.

Також ми писали, що стало відомо, як познайомилися принц Вільям і Кейт.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net