Men's & Women's

Стиліст розкрив секрет улюбленої зачіски Меган Маркл

Чоловік зізнався, що співпрацювати з королівською родиною для нього було честю.

Днями стиліст екс-герцогині Сассекської Джордж Нортвуд розповів британським журналістам, як йому працювалося з Меган Маркл, адже посаду її перукаря він обіймав довгі роки. Чоловік поділився тим, чим він надихався при створенні улюбленої зачіски Меган, з якою вона з’являлася на багатьох зустрічах і заходах, інформує Ukr.Media.

Стиліст зізнався, що співпрацювати з Сассексами протягом такого тривалого часу для нього було честю і приносило радість. Він назвав принца Гаррі і Меган неймовірною парою, що захищає малий бізнес. Саме вони навчили Джорджа важливості різноманітності, рівності і міцному психічному здоров’ю. Також стиліст розповів про найулюбленішу зачіску Меган — трохи недбалий низький пучок.

Зачіска з’явилася через те, що потрібно було дотримуватися суворого протоколу, але й хотілося зробити щось сучасне. Стиліст не хотів робити щось формальне, і зробив шиньйон під назвою «витончена недосконалість».

Також Нортвуд розповів, що практично відразу він знайшов з Меган спільну мову. Перед першою зустріччю він дуже хвилювався, але герцогиня поводилася так, як і багато його клієнток:

«Вона сказала: «Я дівчина з Каліфорнії», а я відповів: «Люблю дівчат з Каліфорнії». Ми відразу знайшли спільну мову».

Джерело: UkrMedia

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net