Соціум

Телеканал HBO створить серіал про компанію Маска SpaceX

Телеканал HBO незабаром приступає до створення сценарію для майбутнього міні-серіалу про американську космічну компанію SpaceX, що належить бізнесменові Ілону Маску. Основою продукту стане книга Ешлі Венса під назвою Ілон Маск. Tesla, SpaceX і дорога в майбутнє, зазначає Variety.

У шести серіях дії буде розказано про те, як знаменитий мільярдер, переслідуючи давню мрію, зібрав команду інженерів для роботи на віддаленому острові в Тихому океані.

Там вони побудували і запустили в космос першу ракету-носій SpaceX Falcon 1. Це дало поштовх розвитку приватної космічної компанії, кульмінацією якого став успішний запуск ракети-носія Falcon 9 з пілотованим космічним кораблем Crew Dragon, який відбувся в кінці травня цього року.

За останнє десятиліття цей старт став першим, коли для доставки людей на МКС використовувався американський космічний корабель, а не російський Союз.

Сценаристом і виконавчим продюсером серіалу став Даг Джанг. Також у ролі продюсера виступає американський актор Ченнінг Татум.

Поки сам Маск не бере участі в зйомках. Наразі невідомо, хто виконуватиме головні ролі в серіалі, а також, коли він повинен вийти на екрани.

Нагадаємо, що днями Ілон Маск презентував прапор першої колонії на Марсі.

А перед цим світ здивували дивовижні знімки запуску ракети Falcon 9 компанії Маска на тлі Сонця.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net