Соціум

The Rolling Stones заборонила Трампу використовувати її пісні на мітингах

Під час виборчої кампанії у 2016 році Трамп використовував різні хіти британської групи, у тому числі You Can not Always Get What You Want, Sympathy for the Devil, Brown Sugar і Start Me Up.

Британська рок-група The Rolling Stones заборонила президенту США Дональду Трампу використовувати композиції групи під час кампанії з переобрання на пост президента. Відповідну заяву від імені колективу розповсюдила організація захисту авторських прав BMI, повідомляє журнал Rolling Stone.

«BMI повідомила передвиборчу кампанію Трампа від імені Stones, що неавторизоване використання їхніх пісень буде порушенням ліцензійної угоди», — йдеться в заяві.

В іншому випадку музиканти погрожують американському лідерові судовим процесом.

«Якщо Дональд Трамп проігнорує цю заборону і продовжить використовувати композиції, то йому загрожує судовий процес за порушення заборони і відтворення музики, на використання якої не було надано ліцензію», — йдеться в повідомленні.

Раніше американський співак, найбільш відомий як вокаліст рок-гурту Panic! At the Disco Брендон Урі зажадав від передвиборчого штабу президента США Дональда Трампа припинити використовувати його музику на мітингах. Також повідомлялося, що два роки тому Ріанна розлютилася на Трампа за використання її пісні.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net