Men's & Women's

Toyota показала новий Crown до 65-річчя моделі

Оновлену версію підготували для японського ринку в обмеженому тиражі спеціально до 65-річчя.

Toyota показала рестайлінгову модель Crown у двох лімітованих версіях. Новинка приурочена до 65-річного ювілею моделі, повідомляє Yahoo.

Оновлений Crown вийде на японському ринку. Новинка отримає мультимедійну систему з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Лімітовані версії автомобіля RS Limited і RS Four Limited вийдуть з 18-дюймовими колісними дисками і передніми сидіннями в спортивному стилі. Вони отримають системи моніторингу сліпих зон і автоматичного гальмування при русі заднім ходом.

У комплектаціях S Elegance Style II і S Four Elegance Style II передбачено оздоблення салону з дерев’яними елементами і алькантарою.

Toyota Crown отримає турбомотор об’ємом два літри і потужністю 245 кінських сил. Також будуть доступні гібриди на базі атмосферного двигуна з 2,50-літровим або 3,5-літровим агрегатом, потужністю 226 або 359 сил відповідно.

Раніше повідомлялося, що в мережі з’явилися перші фото рестайлінгової Toyota Hilux. Також Корреспондент писав про те, що салон нового Nissan X-Trail показали до прем’єри.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net