Світ

Трамп назвав себе президентом-трудівником

Американський лідер розкритикував статтю NYT, у якій сказано, що він більше часу проводить перед телевізором, ніж на роботі.

Президент США Дональд Трамп розкритикував видання The New York Times за публікацію про його звички на роботі. Відповідне повідомлення американський лідер розмістив у Twitter 26 квітня.

«Я працюю з раннього ранку до пізньої ночі, не залишаючи Білий дім місяцями, щоб готувати торговельні угоди і відновлювати збройні сили. Тепер я читаю фальшиву історію у The New York Times про мій робочий графік та уподобання в їжі, написану третьосортним кореспондентом, який нічого про мене не знає», — заявив Трамп.

Також він назвав себе найпрацелюбнішим президентом в історії.

«Люди, які мене знають, скажуть, що я найбільш працьовитий президент в історії. Я трудівник, який за три з половиною роки на посаді президента, можливо, зробив більше, ніж усі інші президенти, і брехливі ЗМІ це ненавидять», — підкреслив американський лідер.

Раніше The New York Times опублікувала статтю, у якій стверджується, що Трамп більше часу проводить у спальні, де читає вирізки з газет і дивиться телевізор, ніж у робочому кабінеті.

Нагадаємо, в лютому минулого року до ЗМІ потрапив особистий графік Трампа, згідно з яким робочий день президента США починається тільки близько 11 години. До цього він у своїй резиденції дивиться телевізор.

Більшу частину дня у графіку займає невизначений «виконавчий час».

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net