Men's & Women's

У 2020 експерти прогнозують обвал авторинку на 14%

Це болючий удар по кишені виробників.

У міжнародному рейтинговому агентстві Moody’s спрогнозували зниження продажів легкових автомобілів на світовому ринку на 14% цього року. Раніше прогнозувалося падіння продажів лише на 2,5%, інформує Ukr.Media.

Очікується, що найбільш суттєво попит на автомобілі впаде в Західній Європі — на 21%. Крім того, за даними агентства, продажі легкових автомобілів в США у 2020 році впадуть не менш ніж на 15%, в Японії скоротиться на 8%, а в Китаї реалізація машин зменшиться на 10%.

«Безліч виробників комплектуючих закрили свої виробництва в Європі, Північній Америці та країнах Азії, так як для уповільнення поширення вірусу були введені заходи, що обмежують пересування населення. По всьому світу очікується істотне зростання безробіття, що буде негативно позначатися на великих покупках, таких як транспортні засоби», — йдеться в дослідженні LMC Automotive.

За оцінкою аналітиків, зростання світового авторинку почнеться тільки у 2021 році і обсяг проданих транспортних засобів може збільшитися на 10-12%. Втім, як вважають експерти компанії LMC Automotive, продажі все одно залишатимуться нижче рівня 2019-го.

Джерело: UkrMedia

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net