Світ

У готелях Туреччини не мають наміру скасовувати шведський стіл

ЗМІ неправильно інтерпретували слова турецького міністра, наголосив глава федерації готельєрів країни.

Після закінчення пандемії коронавірусу в турецьких готелях залишаться система all inclusive і шведський стіл. Про це заявив глава федерації готельєрів Туреччини Сурурі Чорабатир, повідомляє РИА Новости.

«Про скасування all inclusive і шведського столу не йдеться. Як вони можуть бути скасовані, якщо ми ще торік уклали контракти з турагентствами на продаж саме цих послуг в поточному сезоні?, — зазначив Чорабатир.

За його словами, ЗМІ неправильно інтерпретували повідомлення міністра культури і туризму Туреччини.

«Він мав на увазі зміни в звичному розумінні цієї системи: будуть посилені санітарні заходи, збільшена соціальна дистанція, зміняться деякі звичні способи надання послуг. Система продовжить роботу з розширеними заходами для гостей і персоналу готелю, але це зовсім не означає її скасування», — вказав глава федерації готельєрів.

Він наголосив, що йдеться не про обмеження, а про зміни деяких форм обслуговування гостей готелів у зв’язку з посиленням санітарних заходів безпеки.

«Це цілком природно в умовах, які складуться після пандемії. До того ж ми розуміємо, що перший час клієнтів буде не так багато, як зазвичай, і готелі будуть працювати нижче від рівня своєї місткості. Тому їм буде нескладно забезпечити необхідні гігієнічні заходи і безпечну відстань між людьми», — додав Чорабатир.

Раніше турецькі ЗМІ повідомили, що готелі країни відмовляться від шведського столу, аби забезпечити туристам епідеміологічну безпеку.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net