Freestyle

У Києві почався продаж квитків SmartTicket

У Києві стартував продаж квитків SmartTicket для поїздів далекого сполучення і міського транспорту. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій в Telegram.

«Ми продовжуємо працювати над зручними цифровими сервісами для кожного», — написав він.

Криклій зазначив, що квитки можна придбати на транспортному порталі електронних послуг e-transport.gov.ua і на SmartTicket.gov.ua.

«У листопаді разом з SkyUp і Gunsel Lines стартуємо з єдиним е-квитком для авіатранспорту і пасажирських автобусних перевезень, а також приміських поїздів Укрзалізниці», — йдеться в повідомленні.

Криклій також зазначив, що в грудні планується початок співпраці з Bolt і запуск мобільного додатка.

Як відомо, мета проекту SmartTicket — об’єднати весь транспорт в країні: від метро до літаків, — і спростити купівлю квитків. Очікується, що завдяки такій системі подорожувати всередині країни буде легше.

Раніше повідомлялося, що квиток SmartTicket надійде в продаж уже у вересні в Києві, а в подальшому його впровадять в інших містах і додадуть авіаперевізників.

Нагадаємо, що раніше Криклій анонсував відновлення річкового транспорту. Владислав Криклій каже, що запланував «відновлення роботи пасажирських перевезень по Дніпру на легендарному судні», маючи на увазі Ракету.